Idag inleds handeln i Sound Dimension AB:s aktier på Spotlight Stock Market

Idag inleds handeln i Sound Dimension AB:s aktier på Spotlight Stock Market

Sound Dimension, som har utvecklat patenterade och prisbelönta tekniska lösningar som kombinerar ljudteknik med artificiell intelligens (AI) har idag är första dag för handel. Sound Dimensions aktie handlas under kortnamnet SOUND, ISIN kod SE0016589063.

Thomas Bergdahl, VD för Sound Dimension, kommenterar:

”Vi är mycket glada för intresset som Sound Dimension visats genom nyemissionen och ser fram mot resan att etablera en ny de facto-standard för ljud. Noteringen på Spotlight market ger Bolaget möjligheten att säkerställa att verksamheten är publikt transparent för såväl investerare som kunder, vilket är en viktig del i att säkerställa Bolagets trovärdighet som varumärke. Tack vare det kapital vi nu erhållit kan vi ta det första steget i vår strategi genom att färdigutveckla och lansera AiFi APP för att visa på styrkan vad AiFi kan göra och sprida budskapet. Vi kommer även att förbereda för AiFi Dongle, steg 2, med vilken alla existerande aktiva högtalare kan få ett nytt och bättre liv. Steg 3 i vår strategi är AiFi Inside, vår teknologi implementerat direkt på chipnivå vilket innebär att högtalare kommer kunna ha AiFi Inside redan från början.”    

 

Rådgivare och emissionsinstitut

Gemstone Capital A/S agerade finansiell rådgivare, Amudova AB agerade noteringsrådgivare och Skill Advokater agerade legal rådgivare i samband med erbjudandet. Hagberg & Aneborn Fondkommission AB agerade emissionsinstitut i samband med emissionen.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Thomas Bergdahl, VD
e-mail: tb@sounddimension.se
phone: +46 76-601 05 31
https://sounddimension.se

Kort om Sound Dimension:

Sound Dimension har utvecklat patenterade och prisbelönta tekniska lösningar som kombinerar ljudteknik med artificiell intelligens (AI). Företaget utvecklar, säljer och licensierar sin AiFi (kort för Artificial Inteligence Fidelity)-teknologi. Målsättningen är att göra det möjligt att ansluta högtalare – oavsett modell, märke, ålder, till en enhetlig ljudupplevelse, styrd av en app och optimerad av AI. Den ultimata målsättningen är att upprätta en ny de facto-standard för ljud. Bolaget grundades 2013 och har sitt huvudkontor i Karlstad, Sverige.