Sound Dimension medverkar vid mötet ”Investera som proffsen”

Sound Dimension medverkar vid mötet ”Investera som proffsen”

Tisdagen den 30 augusti deltar Sound Dimension vid investerarmötet ”Investera som proffsen”, som arrangeras av Financial Stockholm, ett oberoende nyhetsforum för professionella investerare och aktiesparare. Mötet leds av två av Börspanelens aktieexperter, Marcus Hernhag och Jan Sterner.

 

Förutom Sound Dimension, som representeras av vd Thomas Bergdahl, kommer även Acast, världens för närvarande största oberoende podcastföretag, och Scandinavian Biogas, ledande nordisk producent av biogas, att presentera sina verksamheter för åhörarna.

 

”Det är naturligtvis roligt att vi får möjligheten att visa upp oss tillsammans med två betydligt större bolag under ”Investera som proffsen”. Sound Dimension är ett litet bolag, men vi har utvecklat en unik teknik, där vi kombinerar vår långa erfarenhet av ljudteknik med Artificiell intelligens, AI, till det vi kallar AiFi. Med AiFi kan vi sömlöst koppla samman ljudenheter som mobiltelefoner, plattor och Bluetooth-högtalare som finns i ett rum, optimera deras samspel och skapa en helt ny och mycket bättre ljudupplevelse. Vi kallar det ”Hearing is believing”.

Nyligen lanserade vi tjänsten AiFI Streaming, som riktar sig mot B2B-marknaden i form av streamingleverantörer, och där vår teknik integreras i deras appar Utvecklingsarbetet med AiFi Inside, som vi ser som en ny de facto-standard för ljud, har intensifierats. Målet är att vår teknik ska finnas med redan i de chip som tillverkarna av ljudenheter använder i sin produktion. På så sätt kan vi bygga en licensieringsaffär”, säger Thomas Bergdahl.

 

”Investera som proffsen” livesänds. Registrering för länk till sändningen kan göras på https://financialstockholm.com/inbjudan-till-investerarmotet-investera-som-proffsen-med-marcus-hernhag-jan-sterner-pa-hotell-anglais-stureplan-30-augusti/

 

 

 

För ytterligare information, kontakta

Thomas Bergdahl, vd

e-post: tb@sounddimension.se

tel 076-601 05 31

https://sounddimension.se

 

Kort om Sound Dimension:

Sound Dimension har utvecklat patenterade och prisbelönta tekniska lösningar som

kombinerar ljudteknik med artificiell intelligens (AI). Företaget utvecklar, säljer och licensierar

sin AiFi (Artificial Intelligence Fidelity) -teknologi. Målsättningen är att göra det möjligt att ansluta högtalare – oavsett modell, märke, ålder, till en enhetlig ljudupplevelse, styrd av en app och optimerad av AI. Den ultimata målsättningen är att upprätta en ny de facto-standard för ljud. Bolaget grundades 2013 och har sitt huvudkontor i Karlstad, Sverige.