Sound Dimension tecknar avtal med Melodies Solutions för strömningstjänst riktad till ca 1,7 miljoner medlemmar

Sound Dimension tecknar avtal med Melodies Solutions för strömningstjänst riktad till ca 1,7 miljoner medlemmar

Genom att integrera Sound Dimensions innovativa ljudteknik i Melodies musiktjänster får användarna en unik möjlighet att dela sin musikupplevelse med vänner, oavsett var de befinner sig. Genom synkroniserad ljuduppspelning mellan mobiltelefonerna kan användare njuta av ett högkvalitativt surroundljud, vilket tar musiklyssnandet till en helt ny nivå.
 –    Vi är oerhört glada över att samarbeta med Sound Dimension för att erbjuda svenska konsumenter en absolut förbättrad musikupplevelse – tillsammans. Ljudtekniken skapar något unikt för användarna samtidigt som den möjliggör en viral användartillväxt på ett sätt som inte varit möjligt tidigare, säger Ludwig Ekström, VD för Melodies Solutions.
Melodies B2B-lösningar erbjuder ett alternativ till de etablerade musiktjänsterna till ett mycket konkurrenskraftigt pris, och erbjuds i dag till 1,7 miljoner personer.
 –    Det är oerhört glädjande att kunna presentera ett första avtal med en strömningstjänst. Med vår banbrytande ljudteknik kan vi ge alla användarna ett betydande mervärde. Med samarbetet kan vi även bevisa kärnan i både vår affärsmodell och att strömningstjänster med vår lösning växer genom att användare introducerar andra användare till strömningstjänsten då de spelar musik tillsammans, säger VD för Sound Dimension.

Mer info om Melodies Solutions och erbjudantet på https://www.melodies.solutions/ 

För mer information: 
Sound Dimensions, https://sounddimension.se/ 
Rickard Riblom, rr@sounddimension.se, +46 70 444 2479 

Melodies, https://www.melodies.solutions/
Ludwig Ekström: ludwig.ekstrom@melodies.se, +46 70 843 3628

Om Melodies Solutions International AB 
Melodies Solutions är en ledande leverantör av innovativa musiklösningar för företag och organisationer som vill öka kundengagemang via musik. Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive utveckling av musikappar, skapande av spellistor och musiklicensiering.