Stort surroundljud från en liten iPad – Prova AiFi Together Video

Stort surroundljud från en liten iPad – Prova AiFi Together Video

Sound Dimension, en ledande leverantör av innovativa AI-baserade ljudlösningar, tillkännagav idag lanseringen av en AiFi Together Video, en lösning som gör det möjligt för strömningstjänster att ge sina användare ett surroundljudssystem där användarnas mobiler spela upp ljud i rummet tillsammans med en TV eller iPad.

"Vi fick direkt förfrågningar om hur man gör för att testa surroundljudet hemma med en iPad och några iPhones som högtalare och insåg att vi borde varit tydligare med att visa att man kan testa och hur man gör" säger Rickard Riblom, VD för Sound Dimension.

För att testa AiFi Together Video, följ dessa enkla steg:

  1. Ladda ner appen "AiFi Together Video" från Apples AppStore på en iPad och några iPhones.
    Länk: https://apps.apple.com/se/app/aifitogether-video/id6479789063
  2. Starta appen på din iPad och tryck på "Play".
  3. Starta appen på de andra telefonerna och tryck på "Join".

Lägg gärna telefonerna på båda sidor om dig och lyssna av äkta surroundljud utan att du investerat i några högtalare alls.

AiFi Together Video utnyttjar kraften i artificiell intelligens för att synkronisera ljudet från din iPad eller TV och dina mobiltelefoner. Det skapar en uppslukande surroundljudupplevelse som är perfekt för att titta på filmer och TV-serier.

”AiFi Together Video är ett fascinerande enkelt sätt att ge alla sina användare av en strömningstjänst en surroundanläggning utan att användarna behöver köpa någon utrustning alls" säger Rickard Riblom.

När en strömningstjänst lägger in AiFi Together Video i sin videoapp får de automatiskt en multiplikatoreffekt på sina aktiva användare och med det fler användare som upptäcker annat content de också kan se.

”Enkelt uttryckt, utöver att slutanvändarna får en bättre filmupplevelse får strömningstjänsten både fler aktiva användare och dessa användare stannar också kvar längre som betalande kunder”, fortsätter Rickard Riblom.