Sound Dimension

Investor Relations

Investor Relations

DET ÄR DAGS FÖR EN REVOLUTION INOM LJUD

Idag finns det många olika högtalare i våra hem. Ljudsystem. Telefoner. Smarta högtalare. Och vi kan ansluta till var och en av dem. Men har du någonsin undrat varför inte alla enheter kan ansluta till varandra? Det gjorde vi också. Och vi fixade det.

Låt oss presentera AiFi®.

TÄNK OM VI KUNDE KNYTA IHOP PUNKTERNA

På Sound Dimension har vi utvecklat banbrytande och prisbelönt ljudteknik och ljudprodukter sedan 2013. Med vår patenterade teknik Artificial Intelligence Fidelity, AiFi, skapar vi nästa de facto standard som kommer att revolutionera ljudvärlden. Genom att ansluta högtalare, oavsett modell, märke eller ålder, får vi dem att spela tillsammans, kvaliteten på ljudet höjs och det låter bättre.

AiFi är tekniken som möjliggör det; bevisad, patenterad, snart tillgänglig för högtalare nära dig, och slutligen för högtalare överallt.

Vi gör nu AiFi-tekniken tillgänglig för alla.

VISION

Sound Dimensions vision är att på chip-nivå integrera AiFi-teknologin i nytillverkade ljudenheter och därigenom göra AiFi till en de facto-standard på marknaden för alla anslutna ljudenheter – oavsett märke, storlek eller uppgift.

Bolagets målsättning är att ha uppnått de facto-standard senast år 2030.

Presentationer

Webbinarium för aktieägare om företrädesemissionen

VD Rickard Riblom juni 2023

Don’t take our word for it

Sound Dimension Music Streaming

Anchisa ”Foki” Soirak 2022-10-04

Dogge Doggelito Leon 2022-10-04

Aktiekurs

Största aktieägare

NamnKapital %Röster %
Nordnet Pensionsförsäkring16,1316,13
Göran Ofsén10,1910,19
Stefan Lundgren5,405,40
Peter Nilsson5,115,11
John Moll4,734,73
Paul Sebastian Gyhlenius3,643,64
Christian Berger3,483,48
Avanza Pension3,103,10
Mbl Form AB2,742,74
Sarsaparill AB2,642,64
Uppdaterad 2024-03-26

Det totala antalet aktier uppgick per den 31 mars 2024 till 87 073 488.

Pressmeddelanden

Nu möjliggörs en bättre musikströmning

Icke-regulatorisk

Sound Dimension har tidigare gått ut med att de levererar en lösning som gör det möjligt att koppla ihop användarnas mobiltelefoner för att spela musik tillsammans. Nu tar de, i samarbete med kunden Melodies, musikupplevelsen ett steg längre genom att det även blir möjligt att ansluta Bluetooth-högtalare till surroundljudet som skapas då användarna kopplar ihop sina mobiltelefoner.

Läs mer

Sound Dimension aktiverar teckningsoptioner av serie TO4 och TO6 i samband med avtalet med Melodies Solutions

Regulatorisk

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARKEN DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, BELARUS, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, RYSSLAND, SCHWEIZ, SINGAPORE, SYDAFRIKA, SYDKOREA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG ELLER KRÄVA YTTERLIGARE REGISTRERINGS- ELLER ANDRA ÅTGÄRDER ÄN …

Läs mer

Sound Dimension tecknar avtal med Melodies Solutions för strömningstjänst riktad till ca 1,7 miljoner medlemmar

Icke-regulatorisk

Sound Dimension AB, ledande inom ljudteknik och artificiell intelligens (AI), och Melodies Solutions International AB, leverantör av musikströmningstjänster för B2B, meddelar idag ett banbrytande samarbete för att förbättra användarupplevelsen för deras musikströmningstjänster.

Läs mer

Korrigering: Kommuniké från årsstämma i Sound Dimension AB

Regulatorisk

Idag, den 21 maj 2024, hölls årsstämma i Sound Dimension AB. Nedan följer en sammanfattning av de beslut som fattades. Besluten fattades med erforderlig majoritet. Korrigering avser felaktigt införd MAR-etikett.

Läs mer

Prenumerera på våra utskick