Sound Dimension

Investor Relations

Investor Relations

DET ÄR DAGS FÖR EN REVOLUTION INOM LJUD

Idag finns det många olika högtalare i våra hem. Ljudsystem. Telefoner. Smarta högtalare. Och vi kan ansluta till var och en av dem. Men har du någonsin undrat varför inte alla enheter kan ansluta till varandra? Det gjorde vi också. Och vi fixade det.

Låt oss presentera AiFi®.

TÄNK OM VI KUNDE KNYTA IHOP PUNKTERNA

På Sound Dimension har vi utvecklat banbrytande och prisbelönt ljudteknik och ljudprodukter sedan 2013. Med vår patenterade teknik Artificial Intelligence Fidelity, AiFi, skapar vi nästa de facto standard som kommer att revolutionera ljudvärlden. Genom att ansluta högtalare, oavsett modell, märke eller ålder, får vi dem att spela tillsammans, kvaliteten på ljudet höjs och det låter bättre.

AiFi är tekniken som möjliggör det; bevisad, patenterad, snart tillgänglig för högtalare nära dig, och slutligen för högtalare överallt.

Vi gör nu AiFi-tekniken tillgänglig för alla.

Vision

Sound Dimensions vision är att på chip-nivå integrera AiFi-teknologin i nytillverkade ljudenheter och därigenom göra AiFi till en de facto-standard på marknaden för alla anslutna ljudenheter – oavsett märke, storlek eller uppgift.

Bolagets styrelse anser att AiFi Inside etablerats som en de facto-standard när AiFi uppnått en marknadsandel per produktkategori om:

  • 30 % på marknadsandel för Bluetooth-högtalare
  • 20 % på marknadsandel för smarta högtalare
  • 10 % på marknadsandel för projektorer

Bolagets målsättning är att ha uppnått ovanstående marknadsandelar senast år 2030.

Presentationer

Aktiekurs

Största aktieägare

NamnKapital %Röster %
Fredrik Gunnarsson7,217,21
Gullspång Invest AB5,345,34
Nordnet Pensionsförsäkring5,175,17
Avanza Pension4,414,41
Mats Gabrielsson & Bolag3,793,79
Stefan Lundgren3,733,73
Göran Ofsén2,842,84
Peter Nilsson2,672,67
Doriva AB2,492,49
T J Junior AB2,492,49
Uppdaterad 2022-03-31

Pressmeddelanden

Fokus på AiFi Streaming och ökat tempo för AiFi Inside

Icke-regulatorisk

Se Sound Dimensions strategipresentation på Youtube.

Läs mer

Sound Dimension lanserar AiFi Streaming och förädlad strategi

Regulatorisk

Med tjänsten Aifi Streaming siktar Bolaget på att licensiera teknologin till de stora aktörerna inom streaming av musik. Samtidigt skapar den snabba teknikutvecklingen möjligheter för Bolaget att uppgradera existerande Bluetooth högtalare med AiFi-teknologin. Därför har Bolaget valt att öka utvecklingstakten på AiFi Inside, som därmed förväntas lanseras redan under 2023, sex månader tidigare än vad som tidigare kommunicerats.

Läs mer

Hearing is believing! – inbjudan till live demo av AiFiTogether

Icke-regulatorisk

Den 15 juni bjuder Sound Dimension in till en världspremiär, exklusivt för investerare. Över tio smarta telefoner kopplas ihop till en unison kör med hjälp av Sound Dimensions unika AiFi-teknologi. Det handlar inte bara om ett bättre ljud, utan om att skapa en oslagbar ljudupplevelse genom utnyttjandet av artificiell intelligens.

Läs mer

Styrelseledamot avgår på egen begäran

Regulatorisk

Martin Sjöstrand  har idag på egen begäran begärt utträde ur SoundDimensions styrelse på grund av sammantaget för hög arbetsbelastning.   Bolaget vill tacka Martin för hans stora insatser i styrelsearbetet under många år.   För ytterligare information, kontakta: Thomas Bergdahl, VD, Sound Dimensions AB e-post: tb@sounddimension.se telefon: +46 54 183 910, …

Läs mer

Prenumerera på våra utskick