Sound Dimension

Investor Relations

Investor Relations

DET ÄR DAGS FÖR EN REVOLUTION INOM LJUD

Idag finns det många olika högtalare i våra hem. Ljudsystem. Telefoner. Smarta högtalare. Och vi kan ansluta till var och en av dem. Men har du någonsin undrat varför inte alla enheter kan ansluta till varandra? Det gjorde vi också. Och vi fixade det.

Låt oss presentera AiFi®.

TÄNK OM VI KUNDE KNYTA IHOP PUNKTERNA

På Sound Dimension har vi utvecklat banbrytande och prisbelönt ljudteknik och ljudprodukter sedan 2013. Med vår patenterade teknik Artificial Intelligence Fidelity, AiFi, skapar vi nästa de facto standard som kommer att revolutionera ljudvärlden. Genom att ansluta högtalare, oavsett modell, märke eller ålder, får vi dem att spela tillsammans, kvaliteten på ljudet höjs och det låter bättre.

AiFi är tekniken som möjliggör det; bevisad, patenterad, snart tillgänglig för högtalare nära dig, och slutligen för högtalare överallt.

Vi gör nu AiFi-tekniken tillgänglig för alla.

VISION

Sound Dimensions vision är att på chip-nivå integrera AiFi-teknologin i nytillverkade ljudenheter och därigenom göra AiFi till en de facto-standard på marknaden för alla anslutna ljudenheter – oavsett märke, storlek eller uppgift.

Bolagets målsättning är att ha uppnått de facto-standard senast år 2030.

Presentationer

Aktiekurs

Största aktieägare

NamnKapital %Röster %
Fredrik Gunnarsson7,217,21
Nordnet Pensionsförsäkring5,575,57
Gullspång Invest AB5,345,34
Avanza Pension4,704,70
Stefan Lundgren4,114,11
Marcus Dovberg3,463,46
Arian Ismail3,003,00
Jimmie Landerman2,962,96
Göran Ofsén2,842,84
Peter Nilsson2,672,67
Uppdaterad 2022-06-28

Pressmeddelanden

Sound Dimension ökar tempot ytterligare – rekryterar Vice President Sales and Business Development

Regulatorisk

Sound Dimension ligger, som tidigare meddelats, före tidplanen i sin teknikutveckling och har därmed tidigarelagt hela kommersialiseringsprocessen. Bolaget har nyligen lanserat tjänsten AiFi Streaming, som riktar sig mot B2B-marknaden i form av streamingleverantörer och lösningen AiFi Inside, där bolagets unika AiFi-teknik integreras direkt på de chip som tillverkarna av ljudenheter …

Läs mer

Verksamhetsuppdatering: Sound Dimension räknar med att nå break-even redan under 2023

Regulatorisk

Den strategiomläggning Sound Dimension beslutade om tidigare i år har lett till att bolaget nu ligger långt före tidplan i teknikutvecklingen. Detta kombinerat med mycket positiv respons från streamingaktörer och högtalarproducenter gör att bolaget räknar med att nå break-even redan under slutet av 2023.

Läs mer

INBJUDAN TILL INVESTERARPRESENTATION AV SOUND DIMENSION (AIFI):

Icke-regulatorisk

När: Torsdagen den 8:e september kl 15.00. Plats: Takterassen STIM-huset, Hornsgatan 103, Stockholm Anmälan: Senast den 6 september via connect@sounddimension.se Om du vill veta mer men inte har möjlighet att komma, skriv gärna till connect@sounddimension.se Kom och lyssna! Under tillställningen demonstreras AiFi-tekniken live och Sound Dimensions VD Thomas Bergdahl presenterar …

Läs mer

Hearing is believing: Sound Dimension finns med på Live at Heart Creative 1 sept

Icke-regulatorisk

Under dagarna från 31 augusti till 3 september äger en Skandinaviens största show- och branschkonferenser rum i Örebro. Hotell, kyrkor, restauranger, barer och gator fylls under fyra dagar med livemusik, film och konversationer om entreprenörskap, teknik och morgondagens kreativa näringar. På plats finns inte bara artister som Anna Stadling, Helen …

Läs mer

Prenumerera på våra utskick