Sound Dimension

Press releases (in Swedish)

Pressreleaser

Fokus på AiFi Streaming och ökat tempo för AiFi Inside

Icke-regulatorisk

Se Sound Dimensions strategipresentation på Youtube.

Läs mer

Hearing is believing! – inbjudan till live demo av AiFiTogether

Icke-regulatorisk

Den 15 juni bjuder Sound Dimension in till en världspremiär, exklusivt för investerare. Över tio smarta telefoner kopplas ihop till en unison kör med hjälp av Sound Dimensions unika AiFi-teknologi. Det handlar inte bara om ett bättre ljud, utan om att skapa en oslagbar ljudupplevelse genom utnyttjandet av artificiell intelligens.

Läs mer

HEARING IS BELEIVING: SOUND DIMENSIONS AIFI-TEKNIK LYFTER NY MARKNADSLEDANDE LASERPROJEKTOR

Icke-regulatorisk

Sound Dimensions 3D-ljudteknologi är inbyggd i Anker Innovations senaste generation 4K bärbara projektorer, Nebula Cosmos Laser 4K (länk), som nu levereras ut till de första kunderna. Anker är en ledande innovatör av smarta enheter för underhållning, resor och smarta hem.

Läs mer

Sound Dimension beviljas patent i Sydkorea

Icke-regulatorisk

Sound Dimension, som utvecklar patenterade och prisbelönta tekniska lösningar som kombinerar ljudteknik med artificiell intelligens, AI, har beviljats ett nytt patent i Sydkorea. Patentet skyddar det tekniska ramverket för hur olika ljudenheter kommunicerar och anpassar sig till varandra för att ge en optimerad ljudbild. Sound Dimension har sedan tidigare motsvarande patent godkänt i USA, Kina, Mexico, Taiwan och Japan.

Läs mer

Prenumerera på våra utskick