Sound Dimension

Press releases (in Swedish)

Pressreleaser

Sound Dimension erhåller utökad order om drygt 25 000 USD

Icke-regulatorisk

Sound Dimensions kund och samarbetspartner Anker Innovations producerar ytterligare produkter. De har nu producerat över 40 000 produkter med Sound Dimensions teknik i, vilket innebär att de ska betala för ytterligare licenser.

Läs mer

Sound Dimension beviljas 1,5 MSEK i lån av Almi

Icke-regulatorisk

Almi har beslutat att bevilja Sound Dimension AB ett lån om 1,5 MSEK med en löptid på 60 månader och en rörlig ränta som för närvarande ligger på 8,37%. Lånet är avsett att användas till kommersialiseringen och utvecklingen för streamingaktörer inom musik och film.

Läs mer

Sound Dimension omstrukturerar ledningsgruppen

Icke-regulatorisk

Efter att Sound Dimension lanserat sin nya strategi mot strömningstjänster genomför bolaget förändringar i ledningsgruppen. CTO Fredrik Gunnarsson och VP Sales Ove Larsson har lämnat sina befattningar. 

Läs mer

Ny VD förtydligar och delar uppdatering om framsteg avseende den nya strategin, med skarpt fokus på streaming och försäljning

Icke-regulatorisk

  Ny VD – Rickard Riblom tar över efter Thomas Bergdahl. Riblom har en lång bakgrund inom licensiering av mjukvara till ljudindustrin samt av appar och streamingtjänster. Riblom tillträdde sin nya tjänst omgående.   Ny styrelse – En omfattande förändring i styrelsen föreslås till årsstämman den 28 juni 2023. Den …

Läs mer

Prenumerera på våra utskick