Sound Dimension har beviljats patent i Taiwan

Sound Dimension har beviljats patent i Taiwan

Sound Dimension AB (publ) (“Sound Dimension” eller “Bolaget”), vars aktie noteras på Spotlight Stock Market den 6 oktober, har erhållit ett patentgodkännande i Taiwan.

Sound Dimension, som har utvecklat patenterade och prisbelönta tekniska lösningar som kombinerar ljudteknik med artificiell intelligens (AI), har erhållit godkännande i Taiwan avseende patentansökan nr 104109508.

Patent skyddar ramen för hur ljudenheter kommunicerar och anpassar sig när de är placerade direkt intill varandra.

”Taiwan är en viktig marknad för oss då många av våra potentiella kunder och partners har sin strategiska utveckling här. Vårt arbete med att stärka Bolagets IP-rättigheter fortsätter enligt plan och det erhållna patentet i Taiwan kompletterar det redan erhållna skyddet för oss i de viktiga marknaderna USA, Kina och Japan”, säger Thomas Bergdahl, VD Sound Dimension.

Sound Dimension har sedan tidigare motsvarande Patent godkänt i USA, Kina, Mexiko och Japan och inväntar beslut från EPO (Europa), Indien och Korea.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Thomas Bergdahl, VD
e-mail: tb@sounddimension.se
phone: +46 76-601 05 31
https://sounddimension.se

Kort om Sound Dimension:

Sound Dimension har utvecklat patenterade och prisbelönta tekniska lösningar som kombinerar ljudteknik med artificiell intelligens (AI). Företaget utvecklar, säljer och licensierar sin AiFi (kort för Artificial Inteligence Fidelity)-teknologi. Målsättningen är att göra det möjligt att ansluta högtalare – oavsett modell, märke, ålder, till en enhetlig ljudupplevelse, styrd av en app och optimerad av AI. Den ultimata målsättningen är att upprätta en ny de facto-standard för ljud. Bolaget grundades 2013 och har sitt huvudkontor i Karlstad, Sverige.